Law & Order: S.V.U. – seizoen 23 WINACTIE

De met een Emmy-bekroonde serie Law & Order: SVU is inmiddels een begrip in elke huiskamer als langstlopende live-actionserie aller tijden. Volg het Special Victims Unit van de New Yorkse politie in dit drieëntwintigste seizoen terwijl zij in de meest gruwelijke misdaden duiken om de criminelen uit deze megastad op te sporen.

Deze iconische misdaadserie van Dick Wolf blijft zichzelf maar overtreffen. Commissaris Olivia Benson (Emmy® Award-winnares Mariska Hargitay) keert terug in de rol van commandant van de Special Victims Unit, een eenheid van de Amerikaanse recherche die onderzoek verricht naar de vaak meest schokkende dossiers rond seksueel en huiselijk geweld. Benson krijgt daarbij de onvoorwaardelijke en onuitputtelijke steun van haar rechterhand, Brigadier Odafin “Fin” Tutuola (Ice-T), hoofdrechercheur Amanda Rollins (Kelli Giddish), agent Katriona “Kat” Azar Tamin (Jamie Gray Hyder), assistent-officier van justitie Dominick “Sonny” Carisi (Peter Scanavino) en Deputy Chief Christian Garland (Demore Barnes). De iconische serie maakt zich klaar voor de historische 500ste aflevering in dit seizoen en een jaar boordevol nieuwe, op waarheid gebaseerde zaken, blijft het team, in naam van de slachtoffers, altijd op zoek naar waarheid en gerechtigheid.

LAW & ORDER: SVU – SEIZOEN 23 ligt sinds 15 februari in de schappen op dvd.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een twee dvd boxjes van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur en rapper is ook dit seizoen weer te zien als Sergeant Odafin “Fin” Tutuola?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box-set bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 februari, 2023

  Trailer