Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain WINACTIE

Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, alsmede met een mysterieuze foto-verzamelaar. Langzaam realiseert Amélie zich dat de weg naar geluk zich niet vanzelf zal openbaren, maar dat ze hier initiatief voor zal moeten tonen. Zij treft haar geluk door zich in te spannen voor het geluk van anderen.

De 20th anniversary release van LE FABULEUX DESTIN D’AMÉLIE POULAIN op DVD & BD ligt in de schappen sinds 19 april

Met dank aan Paradiso Filmed Entertainment Nederland i.s.m. Remain In Light mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de cameraman van Amélie, die later voor Oscars werd genomineerd voor onder andere zijn werk aan Darkest Hour en Inside Llewyn Davis?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 juli. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 juli, 2023

Trailer