Leave No Trace WINACTIE

Leave No Trace is gebaseerd op het boek “My Abandonment” van Peter Rock, en beschrijft het verhaal van een tienermeisje (Thomasin Harcourt McKenzie) en haar vader (Ben Foster), die jarenlang ongestoord in een groot bos aan de rand van Portland wonen. Wanneer ze toch ontdekt worden, moeten ze het park verlaten en komen ze in contact met de sociale dienst. Ze proberen zich aan te passen aan hun nieuwe omgeving, tot een plotseling besluit hen dwingt om op een gevaarlijke reis door de wildernis te gaan en ze geconfronteerd worden met hun tegenstrijdige verlangens om bij een gemeenschap te horen of juist alleen te leven.

Verschijningsdatum:
∙ Op dvd: 21/03/2019
∙ Digital download: 08/03/2018
∙ On Demand : 19/12/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij drie dvd exemplaren weggeven van dit prachtige drama. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Leave No Trace is de nieuwe film van regisseuse Debra Granik. Hoe heet haar film uit 2010, die maar liefst vier Oscar nominaties in ontvangst mocht nemen?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 maart, 2019

  Trailer