Legacies – seizoen 2 WINACTIE

Wanneer Hope Mikaelson in het tweede seizoen van Legacies wil terugkeren naar haar vrienden op Salvatore Boarding School for the Young & Gifted komt ze in een wereld terecht waarin zij niet langer bestaat. Terwijl ze zich probeert te redden in de chaos die daarmee gepaard gaat komt ze oog in oog te staan met meer monsters en emotionele verrassingen dan ooit tevoren.

Het tweede seizoen van Legacies verschijnt op 13 januari op DVD.

SYNOPSIS
Doordat het geheugen is gewist van alle leerlingen van de Salvatore Boarding School for the Young & Gifted, kan in seizoen 2 niemand zich Hope Mikaelson nog herinneren. Hope staat voor een moeilijke keuze: terugkeren naar haar dierbare vrienden en naar de school waar ze zich thuis voelde, of alleen de strijd aangaan met de monsters in Malivore.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit tweede seizoen van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de Amerikaanse bedenker van Legacies, tevens bekend als schrijfster en producente van series als Scream, Kyle XY, The Originals en The Vampire Diaries?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 januari, 2021

Trailer