Legacies – seizoen 3 WINACTIE

Legacies vertelt het doorlopende verhaal van een nieuwe generatie bovennatuurlijke studenten terwijl ze leren wat het betekent om speciaal te zijn in een wereld die hun gaven niet zou begrijpen. In seizoen twee keerde Hope Mikaelson terug naar een wereld die vergeten was dat ze ooit bestaan had en herenigde ze zich met haar voormalig schoolhoofd, Alaric Saltzman. Wanneer het derde seizoen van Legacies begint, heeft Hope alles geriskeerd om haar vrienden terug te halen van de rand van een monsterlijke profetie die hen allen dreigde te verdoemen. Maar als een hartverscheurend verlies haar hele wereld verbrijzelt, wordt Hope Mikaelson gedwongen om het gevecht met het lot zelf aan te gaan.

Het derde seizoen van Legacies verschijnt op 25 mei op DVD.

SYNOPSIS
In seizoen twee wordt Hope Mikaelson herenigd met Alaric Saltzman. Samen leiden ze hun Super Squad in de strijd tegen geweldige, doodsgevaarlijke monsters. Het seizoen begint wanneer Hope net heeft alles heeft geriskeerd om haar vrienden te redden van een monsterlijke dreiging. Maar wanneer een hartverscheurend verlies haar wereld verbrijzelt, ziet Hope zich gedwongen om de strijd aan te gaan met het lot zelf.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit derde seizoen van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de Amerikaanse bedenker van Legacies, tevens bekend als schrijfster en producente van series als Scream, Kyle XY, The Originals en The Vampire Diaries?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 mei, 2022

  Trailer