De Lego Film 2 WINACTIE

DE LEGO® FILM 2 herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

De Engelstalige stemmencast van DE LEGO® FILM 2 bestaat uit Chris Pratt (Emmet), Elizabeth Banks (Lucy aka Wyldstyle), Will Arnett (LEGO Batman), Alison Brie (Unikitty), Tiffany Haddish (Queen Watevra Wa’Nabi), Stephanie Beatriz (Sweet Mayhem) en Maya Rudolph (moeder).

In de Nederlandstalige versie met de stemmen van o.a. Kees Tol (Emmet / Rex Gevarenvest), Georgina Verbaan (Lucy), Pip Pellens (Unikitty), Gerard Ekdom (LEGO Batman), Berget Lewis (Koningin Wiedanook Watdanook), Holly Mae Brood (Lieve Chaos), Dylan Haegens (Aquaman).

DE LEGO® FILM 2 is vanaf 6 februari 2019 (in 2D en 3D) in de bioscoop te zien, in de Nederlandse- en Engelstalige versie.

Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #DeLEGOFilm2
©2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. ©2019 The LEGO Group
Kijkwijzer: 6 jr., geweld, angst

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie setjes vrijkaarten weggeven en daarbij een grijs shirt (maat L – man). Zo’n set wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we op verzoek van de distributeur dit keer makkelijker dan ooit gemaakt. Je hoeft enkel je naam en e-mailadres achter te laten.

Let op:
De actie loopt tot en met 20 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en shirts zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 februari, 2019

  Trailer