Let Him Go WINACTIE

Neo-western Let Him Go laat je op het puntje van je stoel zitten. Enige tijd na het overlijden van hun zoon hertrouwt de schoondochter van de gepensioneerde Sherif George en zijn vrouw Margaret met Donnie Weboy. Op een dag zien George en Margaret hoe Donnie hun enige kleinzoon mishandelt en kort daarna verdwijnen de Weboys spoorloos. Margaret ruikt onraad en samen met George zet ze alles op alles om haar kleinzoon te redden.|

LET HIM GO – 14 APRIL Blu-ray™ & DVD

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Kevin Costner) en zijn vrouw Margaret (Diane Lane) hun ranch in Montana en reizen naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zo maar laat gaan, waardoor George en Margaret gedwongen worden om te vechten voor hun familie.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Kevin Costner en Diane Lane waren eerder samen te zien in een DC Comics film. Van welke superheld speelden zij de ouders?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-rays bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 april, 2021

  Trailer