Let The Right One In WINACTIE

Sinds 18 april ligt er een 10th Anniversary Edition in de schappen van LET THE RIGHT ONE IN. Een film die in 2009 een ware zegetocht maakte langs de internationale filmfestivals. In Nederland werd hij door de filmpers uitgeroepen tot beste film van het jaar. Tien jaar later is Let the Right One In niets minder dan een moderne horrorklassieker.

Hartje winter in Zweden. Een grauwe buitenwijk wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. Niemand verdenkt het meisje Eli, dat onlangs in de buurt is komen wonen. Ook de twaalfjarige Oskar, haar buurjongen, brengt haar komst niet in verband met de moorden. Maar wanneer de twee kinderen vriendschap sluiten, ontdekt Oskar al snel iets bijzonders aan zijn nieuwe vriendinnetje. Eli blijkt namelijk een vampier te zijn.

Met dank aan Source 1 Media mogen wij zowel twee Blu-ray als twee dvd exemplaren van deze moderne klassieker vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Welke in Zwitserland geboren cameraman, van Nederlandse ouders, is hier verantwoordelijk voor de cinematografie?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray’s en dvd’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 april, 2019

Trailer