Life WINACTIE

Vanaf 24 februari ligt LIFE in de winkelschappen. In Life volgen we de jonge en ambitieuze fotograaf Dennis Stock (Pattinson). Hij ontvangt op een dag de opdracht om opkomend talent James Dean (DeHaan) te fotograferen voor LIFE Magazine. Tijdens de opdracht reizen ze van Los Angeles naar Indiana en ontstaat er een bijzondere vriendschap. Het wordt een trip om nooit te vergeten. De foto die tijdens de reis wordt genomen is de wereldberoemde foto van James Dean die tot op de dag van vandaag nog overal te zien is.

Ben jij benieuwd geworden naar de nieuwe film van Anton Corbijn? Dat is mooi, want in samenwerking met eOne Benelux mogen wij maar liefst 4 dvd’s van de film weggeven! Daar wil jij er natuurlijk heel graag eentje van winnen en dat hebben we gelukkig heel makkelijk voor je gemaakt. Laat heel simpel je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film, over Joy Division frontman Ian Curtis, maakte Anton Corbijn in 2007 zijn speelfilmdebuut als regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 februari, waarna wij contact zullen zoeken met de winnaars. Vervolgens zullen wij ons best gaan doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 februari, 2016