Light of my Life WINACTIE

Sierra/Affinity en Black Bear pictures brengen een survival thriller van de Oscar-genomineerde Casey Affleck die schrijft, acteert en regisseert. Vanaf 24 oktober is LIGHT OF MY LIFE in de filmtheaters van het land te zien.

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd besluit een vader (Casey Affleck) met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie heftig onder druk te staan.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor survivalthriller weggeven. Wil jij zo’n setje winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film won Casey Affleck in 2017 een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Leading Role, nadat hij het beeldje eerder misliep voor zijn rol in The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 oktober, 2019

  Trailer