Little Britain – De Complete TV-Serie WINACTIE

‘Little Britain’ lijkt in eerste instantie vooral te draaien om platte humor, maar de sketches zitten slim in elkaar en leveren commentaar op de Britse samenleving, vaak minderheidsgroepen. ‘Little Britain’ Het is moeilijk je een wereld voor te stellen zonder Vicky Pollard, Dafydd Thomas, Sebastian Love en travestiet Emily Howard. En het is nog moeilijker je die wereld voor te stellen zonder hun opmerkingen…

Met bekende zinnetjes als ‘A’m a Lady’ tot ‘No, but yeah, but no’ en ‘I am the only gay in town’. Inclusief ‘Little Britain Abroad’ Little Britain reist naar het vasteland en we nemen een kijkje bij de favoriete personages uit het programma tijdens hun tochten. Inclusief ‘Little Britain Live’ (90 mins.) Na drie bekroonde televisieseries reisden Matt Lucas en David Walliams met ‘Little Britain’ de theaters langs. Tijdens deze grote comedy tour speelden ze meer dan 200 uitverkochte shows voor in totaal bijna een miljoen mensen. De complete collectie verdeeld over 3 seizoenen – 25 afleveringen + ‘Little Britain Live (90 minuten theater show). BAFTA Award winnaar in 2004 en 2005.

Verschijningsdatum:
∙ Op dvd: 11/09/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van deze heerlijke Britse komedieserie! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en beantwoord de volgende vraag:
Welke prestigieuze Amerikaanse prijs won Little Britain in 2006 in de categorie komedie?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 november, 2019

Trailer