Little Women WINACTIE

Schrijver/regisseur Greta Gerwig (Lady Bird) heeft een nieuwe versie gemaakt van Little Women die is gebaseerd op de klassieke roman en de geschriften van Louisa May Alcott. Hierin kijkt het alter ego van de auteur, Jo March, terug op haar fictieve leven.

In deze versie is het geliefde verhaal van de gezusters March – vier jonge vrouwen die bepalen dat zij op hun eigen voorwaarden leven – zowel tijdloos als tijdsgebonden. Jo, Meg, Amy en Beth March worden gespeeld door de sterren Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen. Timothée Chalamet vertolkt de rol van hun buurjongen Laurie, Laura Dern speelt Marmee en we zien Meryl Streep in de rol van tante March.

Verschijningsdatum
∙ Digital download: 11/06/2020
∙ Op Blu-ray, DVD en On Demand: 01/07/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze nieuwe verfilming van dit klassieke verhaal! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Saoirse Ronan ontving voor Little Women haar vierde Oscar nominatie. Voor welke twee films ontving zij een nominatie in de categorie Best Performance by an Actress in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 juli, 2020

Trailer