Little Women WINACTIE

Vanaf 6 februari is LITTLE WOMEN in de bioscoop te zien, geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van Little Women gaat over het leven van de zussen March. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven.

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen de zussen Jo, Meg, Amy en Beth March. Timothée Chalamet speelt buurjongen Laurie, Laura Dern is Marmee en Meryl Streep is te zien als Aunt March.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes weggeven van een notitieboekje en een pen! Wil jij zo’n heerlijke schrijversset winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Saoirse Ronan ontving voor Little Women haar vierde Oscar nominatie. Voor welke twee films ontving zij een nominatie in de categorie Best Performance by an Actress in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 februari, 2020

Trailer