Live by Night WINACTIE

Vanaf 26 januari draait LIVE BY NIGHT in de Nederlandse bioscopen.

Live by Night speelt zich af in de roerige jaren ‘20, toen de drooglegging de stroom alcohol in de door gangsters gerunde clandestine barretjes nog niet had stopgezet. Voor iedere man met genoeg ambitie en moed lag de mogelijkheid om geld en macht te verwerven voor het grijpen. Joe Coughlin, de zoon van een politiecommissaris in Boston, keerde zijn strenge opvoeding de rug toe voor een criminele carrière. Maar zelfs onder criminelen gelden er regels, en Joe breekt één van de belangrijkste als hij geld en een informant steelt van een invloedrijke maffiabaas. De licht ontvlambare situatie eindigt in een tragedie en stuurt Joe op een pad van wraak, ambitie, romantiek en verraad. Hij verlaat Boston en komt hoog op de ladder terecht in de broeierige wereld van rum-smokkelaars in Tampa.

Bezoek de Facebookpagina van Warner Bros. NL voor meer info – #livebynight
© 2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 3 setjes vrijkaarten weggeven! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke film uit 2012, ook geregisseerd door en met een hoofdrol voor Ben Affleck, won de Oscar voor Best Motion Picture of the Year?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij de vrijkaarten zo snel mogelijk op de post doen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  16 januari, 2017