L’Odyssée WINACTIE

Vanaf 12 april ligt L’ODYSSÉE in de schappen. 1946. Jacques-Yves Cousteau leeft met zijn vrouw en hun twee zonen in een prachtig huis dat uitkijkt over de Middellandse Zee. Overdag duiken ze, ’s nachts kijken ze naar de sterren. Ze leven in een paradijs, maar Cousteau is niet tevreden. Hij leeft voor het avontuur en gelooft met heel zijn hart in ontwikkeling en vooruitgang. Dankzij zijn uitvinding, een apparaat waarmee je onder water kunt ademen, heeft hij een nieuwe wereld ontdekt. Een wereld die hij met zijn boot Calypso verder wil bestuderen. In de jaren die volgen wordt Cousteau dankzij zijn ontdekkingen en de gemaakte films tijdens zijn reizen, een wereldwijde beroemdheid met grootse dromen. Terwijl de ‘Koning van de zee’ enkel bezig is zijn eerdere prestaties te overtreffen, ziet zijn zoon Philippe steeds meer in hoe vervuild de zee aan het raken is. Hoewel vader en zoon dezelfde liefde en passie voor de natuur delen en hun grootste avontuur ooit ze staat te wachten, is een conflict onvermijdelijk.

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij drie Blu-ray exemplaren van deze prachtig geschoten biografie weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Naast ontdekkingsreiziger was Cousteau ook uitvinder. Wat is de officiële benaming van het hierboven genoemde apparaat waarmee je onderwater kan ademen?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-rays bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 april, 2017