Logan Lucky WINACTIE

Vanaf 24 augustus is LOGAN LUCKY in de bioscopen te zien. De nieuwe film van regisseur Steven Soderbergh, die na Ocean’s Eleven, Twelve & Thirteen en Magic Mike dus komt met een nieuwe misdaadkomedie. Zijn nieuwe actiefilm vertelt het verhaal van de broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver) die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. Daarvoor schakelen ze de hulp in van de platinablonde kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig). Het enige probleem is dat hij nog achter de tralies zit. Wat volgt is een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis en een krankzinnige poging om er met de buit vandoor te gaan. Dit alles gebeurt met een hilarisch ‘Southern’-accent en ronkende motoren op de achtergrond.

In samenwerking met Dutch Filmworks, mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Daniel Craig stemde onlangs toe voor zijn vijfde films in een legendarische filmreeks, over welke reeks hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 augustus, 2017

  Trailer