Logan WINACTIE

Vanaf 2 maart draait LOGAN in de bioscopen, de nieuwe film rond Wolverine en hoogstwaarschijnlijk de zwanenzang van Hugh Jackman als dit iconische personage.

Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht zijn directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

© 2017 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 setjes vrijkaarten voor de film vergeven. Daar wil jij er vast eentje bemachtigen, maar hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Logan is de eerste film in vier jaar voor regisseur James Mangold. Voor zijn vorige film werkte hij ook samen met Hugh Jackman. Over welke film hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten + het shirt bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 februari, 2017

Meer lezen over