Loki WINACTIE

In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loke (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De regie is van Kate Herron, de schrijver is Michael Waldron.

De serie speelt zich af in de alternatieve tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe die werd geïntroduceerd in de film Avengers: Endgame waarin Loki met de Tesseract weg was gedeporteerd na zijn arrestatie in New York. De serie zal ook gevolgen hebben die resulteren in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

De eerste aflevering van de serie verscheen op 9 juni 2021 als deel van de 6-delige serie op de streamingsdienst Disney+.

Om de release van deze nieuwe serie te vieren, heeft The Walt Disney Company een gaaf pakket beschikbaar gesteld voor een winactie. In dit pakket vind je een mok, een pet, een notebook en postcards. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
In welke film uit het MCU was Tom Hiddleston in 2011 voor het eerst te zien als het personage Loki?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 juni, 2021

  Trailer