Lost Highway WINACTIE

Sinds 22 februari ligt een digitaal gerestaureerde versie van David Lynch’ LOST HIGHWAY in de schappen, waarin de werkelijkheid gruwelijk aan de haal gaat met de fantasie, of is het andersom? Ook zelf maak je een duistere reis langs de verloren snelweg, met identiteitsverwisseling als houvast.

Na een bizarre ontmoeting op een feest wordt een jazzsaxofonist de moord op zijn vrouw in de schoenen geschoven. Hij komt in de gevangenis terecht. Op onverklaarbare wijze verandert hij daar in een jonge mecanicien en begint een nieuw leven te leiden.

Release in samenwerking met EYE.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij 2 Blu-ray exemplaren van deze digitaal restaureerde film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de vaste componist van Lynch, eerder verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de legendarische sound van Twin Peaks, die ook hier verantwoordelijk is voor de soundtrack?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 maart, 2019

Trailer