Love Again WINACTIE

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In de romantische komedie Love Again stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan en Celine Dion, van wie er meerdere nieuwe nummers in de film te horen zijn. Jim Strouse is verantwoordelijk voor het scenario en de regie van Love Again.

LOVE AGAIN is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij vijf setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij zo’n setje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de succesvolle serie, gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon, waarin Sam Heughan te zien is als Jamie?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 mei, 2023

Trailer