Love, Simon WINACTIE

LOVE, SIMON is vanaf 14 juni 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. LOVE, SIMON is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Geregisseerd door Greg Berlanti (‘Dawson’s Creek’, ‘Brothers & Sisters’) en geschreven door Isaac Aptaker & Elizabeth Berger (‘This is Us’). Gebaseerd op Becky Albertalli’s veelgeprezen roman ‘Simon vs the Homo Sapiens Agenda’, in Nederland uitgebracht als ‘Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld’

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #LoveSimon
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: Alle leeftijden

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie pakketten weggeven met niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een Pin Badge en de Filmeditie van het boek! Dat wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In LOVE, SIMON zien we zowel Katherine Langford als Miles Heizer. In welke op dit moment erg populaire Netflix-serie zijn zij ook samen te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 juni 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 juni, 2018

  Trailer

  Meer lezen over