Lovecraft Country – seizoen 1 WINACTIE

In HBO’s Lovecraft Country volgen we Atticus Freeman, een jonge oorlogsveteraan die samen met een vriendin en zijn oom door het Amerika van de jaren ’50 trekt op zoek naar zijn verloren vader. Onderweg gaan ze de strijd aan met racisten en tal van andere monsters.

Lovecraft Country is een baanbrekende reeks die horror en hedendaagse thema’s door elkaar gooit en overgiet met een surreëel en absurdistisch sausje! De reeks is sinds 17 februari beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
In de surreële, absurdistische HBO® serie Lovecraft Country, reist een Korea-veteraan samen met een vriendin en zijn oom door Amerika op zoek naar zijn verdwenen vader. Het zijn de jaren ’50 en rassenscheiding is nog verankerd in de wet. Hun reis wordt al snel een overlevingsstrijd.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de horrorschrijver op wiens schrijven deze serie vol racistisch geweld en bloeddorstige monsters is gebaseerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 maart, 2021

Trailer