Loving WINACTIE

Sinds 21 juni ligt LOVING in de schappen. Loving vertelt het waargebeurde verhaal over de moed en vastberadenheid van Richard en Mildred Loving, een blanke man en een Afro-Amerikaanse vrouw uit de staat Virginia die verliefd werden en in 1958 trouwden. Na hun huwelijk heeft het echtpaar maar liefst negen jaar lang moeten vechten voor het recht om samen als een familie in hun geboortestad te mogen wonen. Hun rechtszaak, Loving v. Virginia, werd helemaal tot aan het Amerikaanse Hooggerechtshof uitgevochten. Hiermee werd dit waargebeurde liefdesverhaal over de hele wereld een bron van inspiratie.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film vergeven. Wil jij kans maken en deze film lekker thuis bekijken? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Ruth Negga ontving veel lof voor haar vertolking van Mildred Loving. Voor welk belangrijk gouden beeldje werd zij genomineerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 juli, 2017

Trailer