Luca WINACTIE

Vanaf 17 juni is Luca, de nieuwe film van Disney en Pixar, te zien op Disney+.

‘Luca’ gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra. Luca deelt zijn avonturen met zijn vriend Alberto, maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn zeemonsters uit een andere wereld, onder het wateroppervlak.

‘Luca’ is geregisseerd door Enrico Casarosa en geproduceerd door Andrea Warren.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company twee Luca-pakketten beschikbaar gesteld voor een winactie. In dit pakket vind je een strandbal, een potlodenset, een stickerset, een notebook, een ‘heat reveal’ mok en een ‘color changing’ waterfles. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij zo’n pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de jonge acteur, bekend uit Room en Wonder, die verantwoordelijk is voor de stem van Luca Paguro in de originele Engelse versie?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 juni, 2021

Trailer