Luce WINACTIE

Sinds 1 juli ligt LUCE in de schappen. Tien jaar geleden adopteerden Amy (Naomi Watts) en Peter Edgar (Tim Roth) hun zoon Luce uit Eritrea. De jonge Luce ontwikkelt zich, ondanks zijn moeilijke kinderjaren, niet alleen als een talentvolle atleet, maar ook als een modelstudent. Dan doet zijn leerkracht (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

In samenwerking met The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij drie dvd- én drie Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke actrice, die in 2012 een Oscar won voor haar bijrol in The Help, is in Luce te zien als Harriet Wilson?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 juli, 2020

Trailer