De Luizenmoeder – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 10 december ligt het tweede seizoen van DE LUIZENMOEDER in de schappen. De Luizenmoeder speelt zich af op de basisschool en volgt ouders en leraren die over de hoofden van de kinderen hun vetes uitvechten. Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven, dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen, maken vreemde leerkrachten en de allesoverheersende ‘moedermaffia’ het haar echter niet makkelijk.

Wederom een ijzersterk seizoen, met gelaagde humor rond onderwerpen uit de samenleving. Met dank aan Triple P Entertainment en Just Entertainment mogen wij drie dvd exemplaren van dit seizoen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om er eentje te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de actrice die gestalte geeft aan juf Helma, de lerares van groep 7/8 wiens pensioen in zicht is en die niets moet hebben van de ‘vernieuwende’ ideeën van directeur Anton?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 januari 2020. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 december, 2019

Trailer