De Luizenmoeder – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 23 mei ligt het eerste seizoen van het waanzinnig succesvolle DE LUIZENMOEDER in de schappen.

Vastberaden om haar nieuwe leven zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah (Jennifer Hoffman), de nieuwe en net gescheiden moeder met dochter Floor in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool De Klimop. Wij maken o.a. kennis met de ietwat vreemde schooldirecteur Anton (Diederik Ebbinge), de lichtelijk overspannen juf Ank, het andere schoolpersoneel en natuurlijk, de ouders in deze bijzondere mini-maatschappij waar geen enkel maatschappelijk cliché geschuwd wordt. Hannah wordt geconfronteerd met schoolpleinregels, de klassen-app, de moedermaffia, traktatiebeleid, zwaaiafspraken, hangouders, de participizza-avond, tienminutengesprekken, Winterklaas, 1 april, het zomerfeest en natuurlijk luizenmoeders!

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd exemplaren van deze heerlijke serie vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die sinds kort ook te zien is in Foute Vriendinnen, kruipt bij De Luizenmoeder in de huid van juf Ank?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 juni. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 mei, 2018

  Trailer