Luther – Seizoen 1 t/m 3 WINACTIE

De BBC-serie Luther is Britse crime op zijn best. John Luther is dan ook niet zomaar een politieman. Hij beschikt over een zeldzaam scherp inzicht in de gedachtewereld van levensgevaarlijke criminelen. Misschien komt dat wel doordat er in zijn eigen hoofd ook altijd een storm woedt. Luthers gedrag is nauwelijks te voorspellen en hij heeft een hekel aan regels. Toch boekt hij met zijn eigenzinnige aanpak veel succes in de strijd tegen de misdaad. Het feit dat hij het moet opnemen tegen de meest moordlustige psychopaten, maakt hem alleen maar meer gedreven…

Topacteur Idris Elba maakt van John Luther een uiterst fascinerend en geloofwaardig personage. Zijn vertolking van de gekwelde politie-inspecteur werd in de Verenigde Staten zelfs bekroond met een Golden Globe. Deze verzamelbox brengt de seizoenen 1 tot en met 3 voor het eerst bij elkaar en het mooie is dat wij namens Just Entertainment deze set op dvd mogen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze fraaie dvd-box te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Idris Elba werd in 2011, 2012, 2014 en 2016 genomineerd voor een Golden Globe, maar welk jaar wist hij de prestigieuze prijs daadwerkelijk te winnen?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd-box bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  25 januari, 2016

  Meer lezen over