Luther WINACTIE

Vanaf 26 maart ligt het vijfde seizoen van LUTHER in de schappen en eveneens een verzamelbox met seizoen 1 t/m 5.

Luther is een Britse politieserie die al sinds het eerste seizoen (2010) hoge ogen gooit bij kijkers én critici. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan hoofdrolspeler Idris Elba. Met zijn krachtige vertolking van de door demonen geplaagde John Luther won hij meerdere awards, waaronder een Golden Globe. Luther is inspecteur bij de afdeling seriemoorden en andere ernstige misdrijven van de Londense politie. Hij is een gedreven persoonlijkheid, op het obsessieve af, en gedraagt zich soms ronduit gewelddadig. Door de aard van de misdrijven waarmee hij te maken krijgt, wordt zijn gemoedstoestand er tijd niet beter op. Steeds weer dagen psychopaten en andere duistere figuren hem uit tot angstaanjagende psychologische duels. Een van hen, de mooie moordenares Alice Morgan, wordt zelfs verliefd op de eenzame Luther…

Met dank aan Just Entertainment mogen wij zowel een Blu-ray van seizoen 5 weggeven als een heuse superprijs, de complete serie op Blu-ray!. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke schrijver, ook verantwoordelijk voor de serie Hard Sun, is de bedenker van Luther?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om zowel de Blu-ray van seizoen 5 als de box met de complete serie op Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 maart, 2019

Meer lezen over