M3GAN WINACTIE

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de grootste metgezel van een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. Ontworpen door Gemma (Allison Williams, Get Out), een briljante roboticus, kan M3GAN luisteren, kijken en leren terwijl het de rol speelt van vriend, leraar, speelkameraadje en beschermer. Wanneer Gemma onverwacht de voogdij krijgt over haar 8-jarige nichtje, besluit ze het meisje te koppelen aan een M3GAN-prototype, een keuze die verbijsterende gevolgen heeft.

M3GAN ligt sinds 29 MAART in de schappen op DVD & Blu-ray

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
em>Met welke film uit 2017 brak Allison Williams door, de actrice die in M3GAN te zien is als Gemma?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 maart, 2023

  Trailer