Ma Ma WINACTIE

Vanaf 15 september draait de dramafilm MA MA in de filmtheaters. Magda (Penélope Cruz) komt erachter dat ze ongeneeslijk ziek is en nog maar een paar maanden te leven heeft. Ze besluit om deze laatste tijd volop van het leven, haar familieleden en vrienden te genieten. Wanneer blijkt dat ze zwanger is, hoopt ze dat ze hierdoor als nog aan haar noodlottige einde kan ontkomen. Ma Ma is geregisseerd door Julio Medem met in hoofdrol Penélope Cruz. Penélope won een Oscar voor haar rol in Vicky Cristina Barcelona (2008) en was genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Volver (2001). Medem heeft eerder de films Lucia el sexo (2001) en Habitacion en Roma (2010) geregisseerd.

Ter ere van deze release mogen wij van Cinéart Nederland een zeer speciale prijs vergeven, namelijk een flamenco dansworkshop voor twee personen bij de bekende flamencodocente La Nina! La Nina danst al vanaf de jaren ’90 en volgde zelf danslessen bij onder andere Isabel Bayon en Belen Maya, die tot de absolute flamencotop behoren. In 2015 schreef La Nina de eerste Nederlandse flamenco musical ‘La Zapatera’.

De workshop is goed te volgen voor iedereen. Je leert de basics van flamenco en voert die tegenover elkaar uit. Neem gladde schoenen mee en voor de dames een hakje van ca. 5 cm. Dans attributen (mantons en bloemen) zijn aanwezig tijdens de workshop.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze speciale prijs en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke film uit 1929 was de eerste film waarin flamenco een rol speelde?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 september 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en zorgen wij voor een correcte afhandeling. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 september, 2016