Magic Mike’s Last Dance WINACTIE

”The best things come in threes”
Na acht jaar verschijnt Channing Tatum terug op het podium voor een laatste dans met Salma Hayek. Na het ongelooflijk succes van Magic Mike en Magic Mike XXL, met een wereldwijde box office van bijna $57 miljoen, sluit het verhaal, onder regie van Steven Soderbergh, zich nu af. ”Magic” Mike Lane verlaat Florida om een groep dansers te trainen in Londen.

MAGIC MIKE’S LAST DANCE is vanaf 14 juni thuis verkrijgbaar als digitale aankoop, voor verhuur en op DVD.

SYNOPSIS
“Magic” Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van deze afsluiter van de Magic Mike trilogie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In de Magic Mike-films zien we Channing Tatum als danser, maar hoe heet de Amerikaanse dans- en muziekfilm uit 2006 waarmee hij definitief doorbrak?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 juni, 2023

Trailer