Mal de Pierres WINACTIE

Vanaf 8 december draait MAL DE PIERRES in de filmtheaters van het land. Hierin zien we Gabrielle, die woont in een klein Frans dorpje in een tijd waarin haar droom om de ware liefde te vinden als schandalig en zelfs belachelijk gezien wordt. Tegen haar wil in wordt ze uitgehuwelijkt aan José, een eerlijke en liefdevolle boer. Tijdens haar niersteenbehandeling in de Zwitsere Alpen brengt André, een jonge gewonde veteraan van de Indochinese oorlog, haar vlam voor ware liefde en passie weer tot leven. Met haar nieuwe liefde verlangt Gabrielle ernaar weg te rennen en haarzelf te bevrijden van het huwelijk dat haar gevangen houdt. Deze keer is ze vastberaden haar droom waar te maken.

Met dank aan Lumière mogen zowel een dvd als een Blu-ray exemplaar vergeven van De rouille et d’os, waarbij we bij ieder exemplaar een setje vrijkaarten doen voor Mal de pierres. Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef eventueel je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd en beantwoord de volgende vraag:
In welke film is Marion Cotillard volgend jaar te zien naast Brad Pitt?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 december. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray en dvd, plus de vrijkaarten natuurlijk, bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 december, 2016

Meer lezen over