Mannenharten 2 WINACTIE

De zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder want vanaf 17 december draait Mannenharten 2 in de Nederlandse bioscopen! En wij zouden Filmdomein niet zijn als we je daar niet naar toe zouden sturen!

In het vervolg op de hitfilm uit 2013 keren alle mannen weer terug om zich wederom op het gebied van de liefde te begeven. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen langzaam uit elkaar, waardoor Wouter zich nog één keer op het studentenleven stort, besluit Tim (Daan Schuurmans) met moeite om een tijdje single te blijven en valt Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een mooie zangeres die zich niet zo makkelijk laat inpakken. En dan is Dennis (Fabian Jansen) er uiteraard ook nog die het na een versiercursus over een andere boeg wil gooien. Er is kortom veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje!

Zin in een romantisch avondje? Geen enkel probleem, want in samenwerking met Dutch Filmworks geven we maar liefst vier keer twee vrijkaarten weg! Meedoen is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke komedieserie spelen Jeroen Spitzenberger en Katja Herbers ook de hoofdrollen?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 december 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  8 december, 2015