Mare of Easttown WINACTIE

Mare of Easttown is het volgende paradepaardje uit de bijzonder kwalitatieve HBO-stal. De reeks vertelt het verhaal van detective Mare Sheehan, briljant vertolkt door Oscarwinnares Kate Winslet. Tijdens het onderzoek naar een moord op een lokale tiener moet zij ook met haar eigen persoonlijke demonen afrekenen.

De serie werd alom geprezen door pers en publiek en is met maar liefst 15 nominaties een van de grote kanshebbers op meervoudig succes bij de Emmy’s.

Mare of Easttown is vanaf 15 september beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Terwijl haar eigen wereld in elkaar dreigt te storten, onderzoekt de enige rechercheur van een stadje in Pennsylvania de moord op een tiener in deze meeslepende, zinderende HBO® original limited serie

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van deze mini-serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke actrice, bekend van series als 24, Fargo en Watchmen, is in Mare of Easttown te zien als Helen Fahey?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 september, 2021

Trailer