Marseille – seizoen 1 WINACTIE

Vanaf 11 mei ligt het eerste seizoen van MARSEILLE in de schappen. Hierin zien we hoe de charismatische burgemeester van Marseille, Robert Taro, besluit om na 25 jaar met pensioen te gaan om meer tijd aan zijn familie te besteden. Hij wil het roer overdragen aan zijn protegé Lucas Barres, een ambitieuze jongeman. Maar wanneer blijkt dat beide mannen totaal iets anders voor de stad Marseille willen komen de heren lijnrecht tegenover elkaar te staan. In de aankomende verkiezingen zetten de heren alles op alles in de strijd om stemmen van de kiezers te winnen.

Met dank aan Source 1 Media mogen wij maar liefst drie dvd boxen weggeven met daarin het volledige eerste seizoen van deze serie. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Gérard Depardieu speelde vier keer een rol in de films gebaseerd op een bekende stripboekenreeks? Welk forse personage speelde hij?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  10 mei, 2017

  Meer lezen over