Mary Kills People – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 12 juni ligt het eerste seizoen van MARY KILLS PEOPLE in de schappen. Dr. Mary Harris is een alleenstaande moeder die overdag werkt als dokter op de spoedeisende hulp en die ook bijklust als een ondergrondse engel des doods. Ze helpt terminaal zieke patiënten die willen sterven op hun eigen voorwaarden.
Tot dusver is het Mary gelukt onopgemerkt te blijven. De zaken gaan goed en haar dubbelleven wordt erg gecompliceerd. Als haar geheimen dreigen vrij te komen beseft ze dat ze hard zal moeten vechten om te overleven.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd exemplaren van het volledige eerste seizoen weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice kruipt in de huid van Dr. Mary Harris?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 juli. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 juli, 2019

Trailer