Mary Kills People – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 11 november ligt het derde seizoen van MARY KILLS PEOPLE in de schappen op dvd.

In dit derde seizoen staat Mary (Caroline Dhavernas) op een keerpunt in haar leven. Ze is zwanger en werkt bij Joy’s, een idyllisch, landelijk hospice waar zij en haar partner op een veilige manier terminale patiënten kunnen verzorgen, zonder nieuwsgierige mensen. Terwijl Mary voorzichtig maar optimistisch is over haar nieuwe leven, de nieuwe baby en niet meer over haar schouder hoeft te kijken naar de politie, voelt Mary zich rusteloos. Is dit wel echt wat ze wil? Helpen ze wel genoeg mensen? Haar professionele twijfels worden al snel in de wacht gezet, wanneer Mary het pad kruist met iemand die hetzelfde werk doet als zij, maar volgens heel andere regels..

Met dank aan WW Entertainment mogen wij twee dvd-exemplaren van dit derde seizoen. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice kruipt in Mary Kills People in de huid van titelpersonage Dr. Mary Harris?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 november, 2020

  Trailer