Mary Magdalene WINACTIE

Sinds 4 augustus ligt MARY MAGDALENE in de schappen, het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.

In deze biopic zien we hoe de jonge vrouw Maria Magdalena (Rooney Mara, The Girl with the Dragon Tattoo, Carol) probeert een nieuwe wending te geven aan haar leven. Zij voelt zich onderdrukt door de heersende elite en besluit zich tegen de wil van haar conservatieve familie in aan te sluiten bij een groep mensen onder leiding van de charismatische Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix, Walk the Line, Gladiator, Her). Ze voelt zich al snel op haar gemak bij Jezus en zijn volgelingen en speelt een belangrijke rol binnen de groep tijdens een reis die naar Jerusalem leidt.

Mary Magdalene is geregisseerd door Garth Davis (Lion). Het scenario is afkomstig van Helen Edmundson en Philippa Goslett. Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) is te zien als Petrus en Tahar Rahim (Un Prophète) speelt Judas. Van de producenten van The King’s Speech.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de IJslandse componist, bekend van Arrival en Sicario, die eerder dit jaar overleed en met deze film zijn laatste score voltooide?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 augustus, 2018

  Trailer