Mary Poppins Returns WINACTIE

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns. Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

Met dank aan The Walt Disney Company hebben wij twee leuke pakketjes liggen met een notebook en een totebag. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt om dat pakket te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
In Mary Poppins Returns zien we Emily Blunt als Mary Poppins, maar welke actrice gaf haar in de film van 1964 gestalte?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 december, 2018

  Trailer