Mary Queen of Scots WINACTIE

Sinds 10 juli ligt MARY QUEEN OF SCOTS in de schappen. Deze film verkent de turbulente levensloop van de charismatische Mary Stuart (Oscar®-genomineerde‡ Saoirse Ronan).

Mary Queen of Scots verkent de turbulente levensloop van de charismatische Mary Stuart (Oscar®-genomineerde‡ Saoirse Ronan). Wanneer Mary – koningin van Frankrijk met 16 jaar – twee jaar later weduwe wordt, weigert ze te hertrouwen. Ze verkiest naar Schotland terug te keren om er haar rechtmatige troon op te eisen. Door haar geboorte kan ze ook aanspraak maken op de troon van Elizabeth I (Oscar®-genomineerde˚ Margot Robbie), Koningin van Engeland. Vastbesloten om zich niet zomaar als marionet te laten wegzetten, brengt Mary’s aanspraak op de Engelse troon Elizabeths soevereiniteit in het gedrang. De twee Koninginnen zijn machts- en liefdesrivalen, maar qua huwelijk en kinderen maken ze erg uiteenlopende keuzes. Hun hoven – broeihaarden van verraad, rebellie en complotten – drijven hen steeds verder uiteen. Ze ontdekken dat de macht die ze torsen, een bittere tol eist.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit kostuumdrama! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
In Mary Queen of Scots zien we Saoirse Ronan als Mary. Voor welke drie films werd zij reeds voor en Oscar genomineerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 juli, 2019

Trailer