Maryland WINACTIE

Sinds 22 maart ligt Maryland in de schappen, hierin volgen we Vincent, een Franse Special Forces soldaat die net is teruggekeerd uit Afghanistan. Hij lijdt aan posttraumatische stressstoornis en op dit moment is hij niet geschikt om opnieuw te gaan vechten. Hij neemt een baan aan als veiligheidsagent bij de luxe villa van een Libanese zakenman, Imad Whalid, – aan de Côte d’Azur – waar een gala-avond plaatsvindt. De volgende dag moet Imad onverwacht op zakenreis naar Genève en Vincent aanvaardt de opdracht om over zijn vrouw Jessie en zoon te waken voor een periode van 48 uur. Hij wordt al snel ondergedompeld in haar privé-leven. Vincent lijkt zich steeds meer te verliezen in paranoia. Tenzij hij gelijk heeft, en het gevaar inderdaad zeer reëel is…

Een intrigerend filmpje en we geven je de kans de film zelf te bekijken! Met dank aan Remain in Light mogen wij namelijk een dvd van deze film weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de internationale titel waaronder Maryland ook bekend is?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar engaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 april, 2016

Meer lezen over