May December WINACTIE

Twintig jaar nadat hun affaire breed werd uitgemeten in de roddelbladen, bereiden Gracie (Julianne Moore) en haar 23 jaar jongere man Joe zich voor op het afstudeerfeest van hun tweeling. De familierelaties komen echter onder druk te staan als Hollywood-actrice Elizabeth Berry (Natalie Portman) arriveert om het stel te analyseren voor haar nieuwe filmrol, waarin ze Gracie zal vertolken. Terwijl de twee vrouwen elkaar bestuderen, beginnen de verschillen en overeenkomsten tussen hen langzaam in elkaar over te vloeien. May December is de tiende speelfilm van regisseur Todd Haynes (Carol, Dark Waters, Far From Heaven), met Oscar-winnaars Julianne Moore en Natalie Portman in de hoofdrollen.

MAY DECEMBER is sinds 30 november in de bioscoop te zien.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven voor deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Julianne Moore was al vaker te zien in films Todd Haynes. De hoeveelste samenwerking markeert May December tussen Moore en Haynes?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 december, 2023

Trailer