Maze Runner: The Death Cure WINACTIE

MAZE RUNNER: THE DEATH CURE is vanaf 25 januari 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast bestaat uit onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #DeathCure
©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 16 jaar, Geweld, Angst

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij ieder setje vrijkaarten een Survival Rope Wristband en een Vial Style Water Bottle! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Dylan O’Brien, de hoofdrolspeler in de Maze Runner saga, speelde in 2016 een rol naast Mark Wahlberg in een film over een ramp op een boorplatform. Wat is de titel van deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 januari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 januari, 2018

Trailer