Maze Runner: The Scorch Trials WINACTIE

Vanaf 17 september is Maze Runner: The Scorch Trials te zien in de bioscoop. In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Volop spektakel en spanning in dit tweede deel en natuurlijk ben jij razend benieuwd en dat komt goed uit. In samenwerking met 20th Century Fox (via Warner Bros. Pictures International) mogen wij namelijk een zeer fraai pakket weggeven van deze film. Hierin vind je een patch, een scarf, het boek en natuurlijk twee vrijkaarten. Als extraatje loten we ook nog twee winnaars die een patch en een scarf krijgen en zo zelf in stijl de film kunnen gaan bekijken.

Dat pakket wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de naam van de acteur die Thomas speelt in Maze Runner: The Scorch Trials?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 september 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om dit geweldige pakket bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  10 september, 2015