McLaren WINACTIE

Vanaf 7 juni ligt McLAREN in de schappen. De naam McLaren staat voor uitblinken in autoracen en is tegenwoordig synoniem aan superieure auto’s. Minder bekend is dat het merk is opgericht door een jongeman uit Nieuw-Zeeland, een pionier die zijn droom wilde verwezenlijken. Tegen alle verwachtingen liet Bruce zijn team tot grote hoogten stijgen en werd hijzelf een autosportkampioen en -held. Hij kwam op tragische wijze om het leven, maar met zijn visie, passie en energie blijft hij een voorbeeld voor motorconstructeurs. Een waarlijk inspirerend verhaal over een jonge jongen van eenvoudige komaf die het durfde op te nemen tegen de elitaire wereld van het autoracen en wist te winnen.

Een prachtig document voor de raceliefhebbers onder ons, want mensen lijken soms bijna te vergeten dat er zoveel meer is dan Max Verstappen. Iets om gezien te hebben dus en het is dan ook mooi dat wij, met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Triple P Entertainment, twee dvd én een Blu-ray exemplaar van deze documentaire mogen weggeven. Wil jij weten hoe jij kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In de jaren 90 werden twee verschillende coureurs wereldkampioen in de Formule 1 met een McLaren. Wat zijn de namen van deze coureurs?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd óf Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 mei, 2017