MeesterSpion WINACTIE

Sinds 15 februari is MEESTERSPION verkrijgbaar op dvd, van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie. MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur…

Met dank aan eOne Benelux mogen een dvd exemplaar van deze heerlijke jeugdfilm vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen van deze fraaie boxset heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke televisieserie begon de acteercarrière van Beau Schneider, die hier Simon speelt?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 februari, 2017