Men in Black International WINACTIE

Men in Black is terug… Al is het deze keer met een vrouw! Chris Hemsworth en Tessa Thompson nemen de rollen van agenten M en H op zich. Ze maken deel uit van een geheime internationale organisatie die de wereld moet behoeden voor bedreigingen van het uitschot van het heelal. Nu stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; er bevindt zich een mol binnen hun organisatie.

Sony Pictures Entertainment brengt speciaal voor de release van Men In Black International een exclusieve 2 disc Blu-ray steelbook in gelimiteerde oplage uit. De steelbook bevat de UHD movie disc en een Blu-ray bonus disc met de exclusieve featurette “Chris and Tessa Save The World”.

Verschijningsdatum:
∙ Op Blu-ray, dvd en UHD: 30/10/2019
∙ Digital download: 18/10/2019
∙ Video on Demand: 30/10/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en beantwoord de volgende vraag:
Welke twee acteurs waren als agenten Jay en Kay te zien in de originele Men in Black-trilogie?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 oktober, 2019

  Trailer