Men in Black: International WINACTIE

Agent H en agent M krijgen te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie.
Vanaf 20 juni is MEN IN BLACK: INTERNATIONAL in de bioscopen te zien!

The world’s not going to save itself. The Men in Black hebben altijd de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie.

Verder met o.a. Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Emma Thompson en Liam Neeson. Geregisseerd door F. Gary Gray (Fast & Furious 8, Straight Outta Compton).

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketten weggeven met niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een kaarthouder! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs waren als agenten Jay en Kay te zien in de originele Men in Black-trilogie?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 juni, 2019

Trailer