Mia Madre WINACTIE

Sinds 29 april ligt MIA MADRE in de schappen. Hierin volgen we Margherita, een succesvol filmmaker, die onder hoogspanning komt te staan wanneer haar moeder in het ziekenhuis wordt opgenomen. Ze zit midden in de draaiperiode van haar nieuwe film en heeft te maken met een pretentieuze Amerikaanse acteur; hij begrijpt haar regieaanwijzingen niet en vraagt op de set steeds de aandacht met zijn sterke verhalen. Met een ex-man, een opgroeiende dochter en de strubbelingen in een nieuwe relatie kan ze er niet veel meer bij hebben. Haar broer die wel de nodige tijd aan het ziekbed kan doorbrengen, drukt Margherita met haar neus op de feiten: hun moeder zal niet lang meer leven. Dit besef dwingt Margetha stil te staan bij het leven dat ze leeft. Ze neemt haar moeder mee naar huis om deze laatste fase met haar door te kunnen brengen. Het afscheid van haar moeder wordt een verdrietige maar ook een waardevolle periode in haar leven.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij edrie dvd exemplaren van de film weggeven en jij wil vast weten wat je moet doen om deze prachtige film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de titel van een eerdere samenwerking van regisseur Nanni Moretti en actrice Margherita Buy?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 mei, 2016

Meer lezen over